Promo

Continente

Hărţi şcolare

Termék kereső

Edituri


Tipărirea hărţilor de perete la dimensiuni mari şi extra-mari

vilagterkepAm introdus un serviciu nou! Realizăm tipărirea digitală a hărţilor de perete la dimensiuni mari şi extra-mari:

  • lăţime maximă 1.60 m,
  • lungimea oricât de mare.

Pentru mai multe detalii contactaţi-ne!

Cartoservice

Obiectivul principal al firmei Carto Service SRL este acela de-a oferi cumpărătorilor din România hărți de calitate la un preț accesibil. În acest scop punem accent deosebit pe realizarea unor hărți cât mai precise și cu aspect plăcut. Totodată, prin optimizarea procesului de fabricație și imprimare, respectiv prin organizarea distribuției reușim să oferim aceste produse la un preț cât se poate de avantajos.

Prin bogăția paletei de produse facem față unor nevoi variate ale clienților și cumpărătorilor: de la hărți școlare și turistice până la atlasuri rutiere și hărți personalizate, logistice pentru firme și instituții.

În materia realizării hărților nu cunoaștem imposibilul. Dacă aveți nevoie de o hartă, contactați-ne! Suntem convinși că vom găsi soluția care va răspunde în totalitate nevoilor Dvs.

Misiunea noastră: "Valorile locale - hărţile locale".

Adresa: strada Szász Endre Nr. 14. Miercurea Ciuc, Judeţul Harghita, România
Nr. Ord. Red. Com/An: J19/1091/2003
C.I.F(C.U.I): RO15951233
Email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
Telefon: +40-0735-345-566

Pentru contact de parteneriat la vânzări, vă rugăm să vă adresaţi prin email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza sau telefon +40-0735-345-566.