Akció

Kontinensek

Termék kereső

Kiadók


English Bulldog are quite athletic, they are a low-energy breed which tires quickly and can become overheated in the heat. This dog gets along well with children and tends to get along well with other dogs. English Bulldog Puppies For Sale Near Me Cheap In USA CANADA https://animals.4lovelyhomes.com/ While their appearance makes them a popular choice for people looking for intimidating companions, they are not natural watchdogs. This breed is not a barker and is generally friendly with strangers.
Térképek arrow Románia arrow A bihari Pádis karsztvidéke (Dimap - 1:30.000)
A Szent Anna-tó és környéke (Dimap - Zsigmond - 1:35.000)
A bihari Pádis karsztvidéke (Dimap - 1:30.000)
Teljes méretű kép megtekintése

Ár: 25.00 RON
 

Várható leszállítási határidő: 14d.gif

A bihari Pádis karsztvidéke (Dimap - 1:30.000)

( Dimap )

A gyalogos turizmusra kiválóan alkalmas térkép jelmagyarázata négy nyelvű (magyar, román, német, angol). A térkép hátoldalán a túraútvonalak részletes magyar nyelvű, illetve kivonatos német nyelvű leírása található.

Könnyedén hajtogatható! A térképen a zóna természeti és építészeti látványosságai is fel vannak tüntetve valamint a legfontosabb pihenőhelyek jelzései is.

Domborzatábrázolás:  domborzatárnyékolás

Szintvonalköz: 50 m

Méretarány: 1:30.000

Méret: 130 x 235 mm

A legérdekesebb karsztikus képződmény talán Pádis zárt vízmedencéje, amely csak a föld felszínén szegény vízben, a mélyben számtalan vízforrás, barlang, vízelnyelő és kitörés található. Minden patak a föld alá kerül, nemegyszer más néven tör elő és folytatódik, majd újra eltűnik.

Egyik legszebb tája az ún. Ponor-rét, amelyen feltörése, a Ponor-kitörés is található. A mező a hóolvadás és a nagy esőzések idején tóvá alakul, mivel a víznyelő képtelen levezetni a sok vizet a Csodavár barlangjába és innen tovább, a Galbena-kitöréshez.

forrás: http://www.erdelyiturizmus.hu/

 

Kategória paraméterek: Térkép
Lépték 1:30.000

több kategória