Akció

Kontinensek

Termék kereső

Kiadók


English Bulldog are quite athletic, they are a low-energy breed which tires quickly and can become overheated in the heat. This dog gets along well with children and tends to get along well with other dogs. English Bulldog Puppies For Sale Near Me Cheap In USA CANADA https://animals.4lovelyhomes.com/ While their appearance makes them a popular choice for people looking for intimidating companions, they are not natural watchdogs. This breed is not a barker and is generally friendly with strangers.
Térképek arrow Románia arrow Turisztikai régiók Romániából arrow A Csíki-havasok és a Gyimesek (Dimap - 1:60.000)
A Föld domborzata - falitérkép
A Csíki-havasok és a Gyimesek (Dimap - 1:60.000)
Teljes méretű kép megtekintése

Ár: 25.00 RON
 

Várható leszállítási határidő: 14d.gif

A Csíki-havasok és a Gyimesek (Dimap - 1:60.000)

( Dimap )

Magyar, román, angol és német nyelvű általános és turisztikai leírással valamint túraútvonalakkal ellátott térkép. A zóna természeti és építészeti látványosságai is fel vannak tüntetve valamint a legfontosabb szálláshelyek és sípályák jelzései is.

Könnyedén hajtogatható!

Domborzatábrázolás:  domborzatárnyékolás

Szintvonalköz: 50 m

Méretarány: 1:60.000

Méret: 130 x 235 mm

 

A Csíki-havasok (románul Munţii Ciucului) egy középmagas hegyvonulat Hargita megye keleti részén. Határai: északon a Hagymás-hegység, nyugaton a Csíki-medence, keleten a Tarkő-hegység, a Tatros völgye és a Nemere-hegység, délen a Csomád-hegység (Hargita) és a Bodoki-hegység. Legmagasabb pontjai a Naskalat-hegységben található Naskalat-tető (1550 m) és az Egerszéktől keletre található Saj-havas (1553 m).

A hegység közepén halad át a Gyimesi-hágó, amely összeköti a Csíki-medencét a Tatros folyó völgyével. Itt találhatók a Gyimesek néven ismert csángó települések: Gyimesbükk, Gyimespalánka, Gyimesközéplok, Gyimesfelsőlok. A Csíki-havasok délen körbe veszik a Kászoni-medencét.

forrás: http://hu.wikipedia.org/

 

Tengenix

 

Kategória paraméterek: Térkép
Lépték 1:60.000

több kategória