Promo

Continente

Hărţi şcolare

Termék kereső

Edituri


Error: unable to save our links to cache. Please make sure that the folder automaticbacklinks_cache located in the folder /home/cartoser/public_html and is writable
English Bulldog are quite athletic, they are a low-energy breed which tires quickly and can become overheated in the heat. This dog gets along well with children and tends to get along well with other dogs. English Bulldog Puppies For Sale Near Me Cheap In USA CANADA https://animals.4lovelyhomes.com/ While their appearance makes them a popular choice for people looking for intimidating companions, they are not natural watchdogs. This breed is not a barker and is generally friendly with strangers.
Atlase arrow Atlase ale Lumii arrow Családi Világatlasz
Harta turistică şi rutieră a Bulgariei şi a litoralului bulgarMasivul Ceahlău (Dimap - 1:50.000)
Családi Világatlasz
a se vedea imagine intreaga

Pret: 100.00 RON
 

Családi Világatlasz

( Hibernia )

Kiadványunk szerkesztésénél a XXI. század modern elvárásain túl, elsősorban a magyar olvasók igényeit tartottuk szem előtt. A térképek ennek megfelelően minden használatban lévő magyar névalakot ábrázolnak. Települések esetében természetesen az államnyelvi alakokat is feltüntettük, ezzel is segítve a nevek párhuzamos használatát. A közelmúltban nyelvet és írásmódot váltott országoknál az új névalakokat közöltük. Ennek köszönhetően atlaszunk mintegy 67.000 földrajzi nevet tartalmaz, melyek keresésében a névmutató nyújt  segítséget.

Különös figyelmet fordítottunk a történeti-földrajzi és néprajzi tájak, valamint a tengerfenék földrajzi neveinek feltüntetésére is. A mai kor elvárásainak megfelelően térképeinken éppúgy megtalálhatók az új magyarországi autópályák, mint a Kattegat-szoros hídja, vagy a nemrég kialakult politikai formációk (pl.  Szerbia és Montenegró, stb.). A térképes részt jól kiegészíti a majd 200 oldalas fényképes országlexikon és a Naprendszert bemutató fejezet. A részletes országlexikonban  a féyképek,  leírások és statisztikai adatok mellett olyan érdeksségek is megtalálhatók, mint a zászlók, címerek, autójelek, internetes orszagjelek, stb.

forrás: http://www.map.hu/

 

Parameters of Category: Térkép
Lépték