Promo

Continente

Hărţi şcolare

Termék kereső

Edituri


English Bulldog are quite athletic, they are a low-energy breed which tires quickly and can become overheated in the heat. This dog gets along well with children and tends to get along well with other dogs. English Bulldog Puppies For Sale Near Me Cheap In USA CANADA https://animals.4lovelyhomes.com/ While their appearance makes them a popular choice for people looking for intimidating companions, they are not natural watchdogs. This breed is not a barker and is generally friendly with strangers.
Satele Benelux (Holiday Maps - 1:475.000)Brașov - harta orașului
Munții Bihor (Dimap - 1:60.000)
a se vedea imagine intreaga

Pret: 25.00 RON
 

De obicei se expediaza in : 48h.gif

Munții Bihor (Dimap - 1:60.000)

( Dimap )

Conţine o descriere detaliată pe verso în limbile română, maghiară şi engleză a principalelor trasee turistice si rutiere, precum şi o descriere geografică, geologică etc. a zonei.

Principalele obiective turistice: Vf. Cucurbata Mare, Peştera Scărişoara, Cascada Vârciorog

Scara: 1:60.000

Echidistanța curbelor de nivel: 50 m

CentrulMuntilor Apuseni este ocupat de Muntii Bihor,din care se desfac radiar celelalte ramuri. Pozitia confera Muntilor Bihor un interes turistic deosebit, de care se bucură și masivul Vlădeasa, prelungirea nordică a Bihorului. În afara poziției privilegiate, de axa, munții Bihor și Vlădeasa sunt interesanți nu numai pentru înălțimea lor și relieful general, dar mai ales pentru nenumăratele obiective pe care le cuprind. Chei, abrupturi, peșteri, avene, izbucuri, cascade, ravene, la care se adaugă elemente mai puțin importante ce întregesc ansamblul cum sunt câmpurile de lapiezuri și de doline, toate împreună fac ca în acești munți, aproape la fiecare pas să fie ceva deosebit de văzut, de admirat, de vizitat.

Sursă: http://www.carpati.org/

 

Parameters of Category: Térkép
Lépték 1:60.000