Akció

Kontinensek

Termék kereső

Kiadók


English Bulldog are quite athletic, they are a low-energy breed which tires quickly and can become overheated in the heat. This dog gets along well with children and tends to get along well with other dogs. English Bulldog Puppies For Sale Near Me Cheap In USA CANADA https://animals.4lovelyhomes.com/ While their appearance makes them a popular choice for people looking for intimidating companions, they are not natural watchdogs. This breed is not a barker and is generally friendly with strangers.
Térképek arrow Románia arrow Turisztikai régiók Romániából arrow Túratérképek arrow A Torockói-hegység északi része és a Tordai-hasadék
A Torockói-hegység déli része (Dimap - 1:50.000)A Torockói-hegység középső része
A Torockói-hegység északi része és a Tordai-hasadék
Teljes méretű kép megtekintése

Ár: 25.00 RON
 

Várható leszállítási határidő: 48h.gif

A Torockói-hegység északi része és a Tordai-hasadék

( Dimap )

A Torockói-hegység északi része és a Tordai-hasadék. Részletes turista térkép, tartalmazza a turista ösvények és sziklamászó útvonalak leírását.

Nyelv: román, magyar.

Lépték 1: 45 000.

Méret: 130 x 235.

Gyártó: Dimap.

A Torockói-hegység (románul Munţii Trascăului) az Erdélyi-szigethegység keleti része, az Erdélyi Érchegység északkeleti nyúlványa.

Északkelet-délnyugat irányban húzódik. Főleg az Aranyos és a Maros völgye között fekszik, de északkeleti vége Tordától északra már a Mezőségre fut ki.

 

Kategória paraméterek: Térkép
Lépték 1:45.000