Akció

Kontinensek

Termék kereső

Kiadók


English Bulldog are quite athletic, they are a low-energy breed which tires quickly and can become overheated in the heat. This dog gets along well with children and tends to get along well with other dogs. English Bulldog Puppies For Sale Near Me Cheap In USA CANADA https://animals.4lovelyhomes.com/ While their appearance makes them a popular choice for people looking for intimidating companions, they are not natural watchdogs. This breed is not a barker and is generally friendly with strangers.
Térképek arrow Románia arrow Turisztikai régiók Romániából arrow Az erdélyi Szigethegység (Dimap - Erfatur 1 : 200.000)
Ausztria turista- és autótérképeBalánbánya településtérképe - Carto Service
Az erdélyi Szigethegység (Dimap - Erfatur 1 : 200.000)
Teljes méretű kép megtekintése

Ár: 25.00 RON
 

Várható leszállítási határidő: 48h.gif

Az erdélyi Szigethegység (Dimap - Erfatur 1 : 200.000)

( Dimap )

Az erdélyi Szigethegység térképe. Részletes autó- és turistatérkép, tartalmazza a turistaösvények és sziklamászó útvonalak leírását valamint a nagyobb városok (mint Kolozsvár, Nagyvárad) részletes térképeit. Nyelv: román, magyar, angol.

Méretarány 1:200.000

Méret: 130 x 235 mm

Gyártó: Dimap.

Az Erdélyi-szigethegység (Munții Apuseni), amely a Maros völgyétől a Máramarosi havasokig terjed, igen változatos felépítésű. Hegyei közül természeti szépség tekintetében leginkább figyelemre méltóak a nyugati részen található mészkőtakarós hegyek, a Bihar-hegység (Munții Bihorului), a Béli-hegység (Munții Codru Moma) és a Királyerdő (Pădurea Craiului). Tőlük keletre a kristályos anyagú Gyalui-havasok (Munții Gilăului) széles, fennsíkszerű hegytetői következnek, délkeletre pedig az Erdélyi-érchegység (Munții Metaliferi) húzódik, északi végén a híres mészkőszurdokokkal. A Sebes-Köröstől északra a hegység a Szilágysági dombvidék sziget-hegyeiben folytatódik egészen a Nagybányai-medencét lezáró Gutinig (Munții Gutâiului) és Ciblesig (Munții Țibleșului).

Forrás: http://www.erdelyiturak.ro

 

Kategória paraméterek: Térkép
Lépték 1 : 200.000

több kategória