Akció

Kontinensek

Térképek és atlaszok

Termék kereső

Kiadók


English Bulldog are quite athletic, they are a low-energy breed which tires quickly and can become overheated in the heat. This dog gets along well with children and tends to get along well with other dogs. English Bulldog Puppies For Sale Near Me Cheap In USA CANADA https://animals.4lovelyhomes.com/ While their appearance makes them a popular choice for people looking for intimidating companions, they are not natural watchdogs. This breed is not a barker and is generally friendly with strangers.
Családi VilágatlaszCsíkszentkirály településtérképe - Carto Service
Csalhó (Dimap - 1:50.000)
Teljes méretű kép megtekintése

Ár: 24.00 RON
 

Csalhó (Dimap - 1:50.000)

( Dimap )

Ismertető leírás, túraútvonalak, sziklamászó tematika magyar, angol és román nyelven. A jelmagyarázatban német nyelv is szerepel.

A zóna természeti és építészeti látványosságai is fel vannak tüntetve valamint a legfontosabb szálláshelyek jelzései is.

Könnyedén hajtogatható!

Domborzatábrázolás:  domborzatárnyékolás

Szintvonalköz: 50 m

Méretarány: 1:50.000

Méret: 130 x 235 mm

 

Az Erdélyi-medencét keleten a Keleti-Kárpátok hegyláncai határolják, melynek egyik láncszeme a Csalhó, amit Moldva ékköveként is szoktak emlegetni.
A hegység az Erdélyt járó turisták érdeklődésére is számot tarthat, annál is inkább, mert olyan idegenforgalmi helyek közelében van mint a Gyilkos-tó, Békás-szoros, Békási-tó, Tölgyesi-szoros és Borszék.

A Csalhó nyugati lábainál húzódott az ún. "ezeréves határ", melynek építészeti nyomait a most is álló egykori határőr laktanyák jelentik Tölgyesen, Gyergyóbékáson és a Gyimesekben.

A Csalhó legmagasabb csúcsa az 1900 m-es Tóka, melyről gyönyörű panoráma tárul a szemünk elé.

forrás: http://www.erdelyiturizmus.hu

 

 

 

Kategória paraméterek: Térkép
Lépték 1:50.000