Akció

Kontinensek

Termék kereső

Kiadók


English Bulldog are quite athletic, they are a low-energy breed which tires quickly and can become overheated in the heat. This dog gets along well with children and tends to get along well with other dogs. English Bulldog Puppies For Sale Near Me Cheap In USA CANADA https://animals.4lovelyhomes.com/ While their appearance makes them a popular choice for people looking for intimidating companions, they are not natural watchdogs. This breed is not a barker and is generally friendly with strangers.
Jászvásár -várostérképKarib-szigetek (Marco Polo - 1:2.500.000)
Kalotaszeg (Dimap - 1:70.000)
Teljes méretű kép megtekintése

Ár: 25.00 RON
 

Várható leszállítási határidő: 48h.gif

Kalotaszeg (Dimap - 1:70.000)

( Dimap )

Mini turistakalauz a tájegység történelmi és néprajzi bemutatásával magyar és angol nyelven. A főbb szálláshelyek és turistaútvonalak jelölései is megtalálhatóak a térképen.

Könnyedén hajtogatható!

Domborzatábrázolás:  domborzatárnyékolás

Szintvonalköz: 50 m

Méretarány: 1:70.000

Méret: 130 x 235 mm

Erdély kisebbik magyarok lakta tömbje, több száz éves népi hagyományok bölcsője.
Elnevezését a honfoglaló magyarok itt letelepedett Kalota nemzetségéről kapta, első írásos említése 1443-ból származik. A tájegység erőteljes magyar közösségeket is magába foglal, amelyek nagyon jól őrzik hagyományaikat és kultúrájukat. A hagyományőrzésben máig kiemelkedő az egyházak szerepe, a vallás meghatározó erő volt a vidék szellemi életében is.

forrás: http://erdelyiturizmus.hu/

 

Kategória paraméterek: Térkép
Lépték 1:70.000