Akció

Kontinensek

Termék kereső

Kiadók


English Bulldog are quite athletic, they are a low-energy breed which tires quickly and can become overheated in the heat. This dog gets along well with children and tends to get along well with other dogs. English Bulldog Puppies For Sale Near Me Cheap In USA CANADA https://animals.4lovelyhomes.com/ While their appearance makes them a popular choice for people looking for intimidating companions, they are not natural watchdogs. This breed is not a barker and is generally friendly with strangers.
Térképek arrow Románia arrow Turisztikai régiók Romániából arrow Királyerdő-hegység (Dimap - 1:50.000)
Kelemen-havasok (Dimap - 1:60.000)Királykő, Bucsecs, Keresztény-havas, Nagykő-havas, Csukás
Királyerdő-hegység (Dimap - 1:50.000)
Teljes méretű kép megtekintése

Ár: 25.00 RON
 

Várható leszállítási határidő: 48h.gif

Királyerdő-hegység (Dimap - 1:50.000)

( Dimap )

Magyar, angol és román nyelvű általános és turisztikai leírással valamint túraútvonalakkal ellátott térkép. A zóna természeti és építészeti látványosságai is fel vannak tüntetve.

Könnyedén hajtogatható!

Domborzatábrázolás:  domborzatárnyékolás

Szintvonalköz: 50 m

Méretarány: 1:50.000

Méret: 130 x 235 mm

 

Az Erdélyi Szigethegység ÉNY-i félszigete a Királyerdő-hegység egy hatalmas, csúcsokkal és völgyekkel teli felület, amely a Vád-Borod és a Belényesi medencék között terül el. Legmagasabb csúcsa a Holdringató, 1027 m. Karsztikus hegy, oldódó sziklákkal, amelyek igen sokféle alakzattal valóságos csodavilágot teremtettek. Karsztikus platók, vad völgyek, barlangok, vízkitörések és víznyelők várják a kirándulókat.

forrás: http://www.welcometoromania.ro/

 

Kategória paraméterek: Térkép
Lépték 1:50.000

több kategória