Akció

Kontinensek

Termék kereső

Kiadók


Error: unable to save our links to cache. Please make sure that the folder automaticbacklinks_cache located in the folder /home/cartoser/public_html and is writable
English Bulldog are quite athletic, they are a low-energy breed which tires quickly and can become overheated in the heat. This dog gets along well with children and tends to get along well with other dogs. English Bulldog Puppies For Sale Near Me Cheap In USA CANADA https://animals.4lovelyhomes.com/ While their appearance makes them a popular choice for people looking for intimidating companions, they are not natural watchdogs. This breed is not a barker and is generally friendly with strangers.
Nagy-Britannia és Írország (Freytag & Brendt - 1:700.000)Németország (Holiday Maps - 1:750.000)
Nemere-hegység (Dimap - 1:60.000)
Teljes méretű kép megtekintése

Ár: 25.00 RON
 

Várható leszállítási határidő: 48h.gif

Nemere-hegység (Dimap - 1:60.000)

( Dimap )

Magyar, angol és román nyelvű általános és turisztikai leírással valamint túraútvonalakkal ellátott térkép (jelmagyarázat németül is). A zóna természeti és építészeti látványosságai is fel vannak tüntetve valamint a legfontosabb szálláshelyek  jelzései is.

Térképmelléklet: Kézdivásárhely

Könnyedén hajtogatható!

Domborzatábrázolás:  domborzatárnyékolás

Szintvonalköz: 50 m

Méretarány: 1:60.000

Méret: 130 x 235 mm

 

A Nemere-hegység (románul Munţii Nemira) egy jól elkülönülő hegyvonulat a Keleti-Kárpátokban, Kovászna megye és Bákó megye határán. Határai északon az Úz völgye, keleten a Tatros völgye, délen az Ojtozi-hágó (866 m) és az Ojtoz völgye, nyugaton a Répát-hegység.

A hegység észak-dél irányú főgerincének hossza 30 km. Legmagasabb pontja a Nagy-Nemere (1649 m). További két pontban haladja meg az 1,6 km magasságot: Nagy-Sándor-csúcs (1640 m) és Kis-Nemere (1627 m).

forrás: http://hu.wikipedia.org/

 

Kategória paraméterek: Térkép
Lépték 1:60.000