Akció

Kontinensek

Térképek és atlaszok

Termék kereső

Kiadók


English Bulldog are quite athletic, they are a low-energy breed which tires quickly and can become overheated in the heat. This dog gets along well with children and tends to get along well with other dogs. English Bulldog Puppies For Sale Near Me Cheap In USA CANADA https://animals.4lovelyhomes.com/ While their appearance makes them a popular choice for people looking for intimidating companions, they are not natural watchdogs. This breed is not a barker and is generally friendly with strangers.

Automatic Backlinks

Please login to Automatic Backlinks and activate this site.
Térképek arrow Románia arrow Turisztikai régiók Romániából arrow Görgényi havasok - északi és középső rész (Dimap -1:60.000)
Franciaország (Holiday Maps - 1:1.000.000)Görögország (Falk - 1:800.000)
Görgényi havasok - északi és középső rész (Dimap -1:60.000)
Teljes méretű kép megtekintése

Ár: 25.00 RON
 

Várható leszállítási határidő: 48h.gif

Görgényi havasok - északi és középső rész (Dimap -1:60.000)

( Dimap )

Magyar, román és angol nyelvű általános és turisztikai leírással valamint túraútvonalakkal ellátott térkép. A zóna természeti és építészeti látványosságai is fel vannak tüntetve valamint a legfontosabb szálláshelyek és sípályák jelzései is.

Könnyedén hajtogatható!

Domborzatábrázolás:  domborzatárnyékolás

Szintvonalköz: 50 m

Méretarány: 1:60.000

Méret: 130 x 235 mm

 

A hegység a Maros völgyétől a Libán hágóig terjed. Északon a Kelemen-havasok, keleten a Gyergyói és a Maroshévízi medencék határolják. Nyugat felé a Küküllők dombvidékéhez kapcsolódik, déli irányban pedig a Hargita-hegységben folytatódik.
A Görgényi-havasok két nagy részre tagolódik:
- Észak-Görgény (a Maros völgye és a Bucsin tető közötti rész)
- Dél-Görgény (a Bucsin és a Libán hágó közötti rész)
A vulkanikus eredetű hegység idősebb, mint a Hargita, ezért vulkáni krátereit nehezen lehet felismerni. A vulkánok megmaradt peremei szakadékos, meredek felszínt képeztek ki, melynek ormai uralják a vidéket. Az esővíz pedig mély völgyeket ásott a lávás kőzetbe, melyben gyorsvizű patakok zúdulnak alá.

forrás: http://www.erdelyiturizmus.hu/

 

Kategória paraméterek: Térkép
Lépték 1:60.000

több kategória